Kategorije

Proizvođač

Kolekcije

FCCSQI20W1BLK_PK
FCCSQI20W1BLK_LFFCCSQI20W1BLK_01FCCSQI20W1BLK
FCCSQI20W1BLK Bezicni brzi punjac 20W crni
Kategorija:
Proizvođač: PURO

Novi Wireless iPOWER je inovativni i estetski dodatak koji omogućava uštedu vremena u svakodnevnom životu! Bežična punjačeva baza za punjenje 2 telefona istovremeno povezana sa utičnicom obezbeđuje površinu na kojoj se uređaj može postaviti sa zadnje strane, da se puni elektromagnetizmom i bez kabla.

– Punjenje do 2 puta brže od standardnih predajnika bežičnog punjenja zahvaljujući inovativnoj Ki induktivnoj tehnologiji, standardu koji omogućava punjenje uređaja bez kablova kroz magnetni indukcioni sistem.
– Ki sertifikovan od strane WPC (Wireless Pover Consortium) za podršku bežičnog punjenja na svim Ki-omogućenim uređajima. Kada funkcija brzog punjenja nije kompatibilna, primenjuju se standardne brzine punjenja bežične mreže.
– Baza za punjenje je jednostavna za korišćenje, lagana i odlikuje se prefinjenim stilom zahvaljujući minimalnom dizajnu i mekoj površini dodira.
Kompatibilan sa bilo kojim Ki uređajem koji omogućava Samsung, Microsoft, Motorola, Nokia, LG, iPhone 8/8 Plus i iPhone X.Dostupan u crnoj i beloj boji.